Rekka, masto ja sateliitti

Referenssejä

PS-Betonipumppaus Oy

PS-Betonipumppaus Oy:n asiakkaisiin kuuluu niin isoja rakennusliikkeitä kuin pieniä omakotirakentajiakin. Locuswell Oy:n tarjoamaa paikannuspalvelua yritys käyttää työnohjaukseen ja työkohteissa käytetyn ajan jälkiseurantaan.

PS-Betonipumppaus Oy

 

Sarlin Oy Ab

Sarlin Oy Ab suunnittelee ja markkinoi paineilma-, kaasu-, ja vesienkäsittelyjärjestelmiä sekä toimittaa prosessi- ja teollisuusautomaation laitteita ja ratkaisuja. Asiakkaita palvelee maan kattava myynti- ja huoltoverkosto. Sarlin Oy Ab käyttää paikannusta huoltoautojen työnohjaukseen ja ajojen raportointiin sekä historiatietoa jälkiseurantaan.

Sarlin Oy Ab

 

Europress Group Oy

Europress Group Oy on pohjoismaiden johtava jätteenkäsittelylaitteiden valmistaja. Toiminta kattaa laitteiden suunnittelun, valmistuksen, huollon sekä kokonaisjärjestelmien konsultoinnin. Europress Group Oy käyttää paikannusta huoltoautojen työnohjaukseen ja ajojen raportointiin sekä historiatietoa jälkiseurantaan.

Europress Group Oy

 

TNT Suomi Oy

TNT on yksi maailman johtavia b-to-b -pikakuljetusyrityksiä. Yhteistyössä kehitimme TNT:lle maailman ensimmäisen TAPA TSR -vaatimukset täyttävän arvokuljetusten valvontajärjestelmän. Valvomo-ohjelmiston lisäksi järjestelmään kuuluu perävaunun ja vetoauton vaatimusten mukaiset paikantimet ja hälyttimet. Järjestelmä on testattu Euroopan rekkaliikenteessä.

TNT Suomi Oy

 

Hinaus Sjöberg Oy

Hinaus Sjöberg Oy on hinaus- ja autonkuljetuspalveluita tarjoava yritys, jonka toiminta-alue kattaa koko läntisen Uudenmaan, keskittyen pääkaupunkiseutuun.  Kalustoon kuuluu tällä hetkellä 16 hinausautoa sekä 4 autonkuljetusautoa. Paikannuspalvelua käytetään hinausapua tarvitsevan paikantamiseen ja lähimmän vapaan hinausauton paikantamiseen.

Hinaus Sjöberg Oy

 

Kuljetusliike Kristo & Kumppanit Oy

Rovaniemeläinen Kristo & Kumppanit Oy kuljettaa koko pohjoislapin alueella poronlihaa mm. Lapin Liha Oy:lle jalostettavaksi. Kylmäkuljetusrekkoja käytetään myös muunkin rahdin kuljettamiseen Etelä- ja Pohjois-Suomen välillä. Paikannuspalvelua käytetään kuljetusten etenemisen ja aikataulussa pysymisen seurantaan. Palveluun kertyvää kuljetusten historiatietoa käytetään jälkilaskennan ja laskutuksen tarkistustietona.

Kuljetusliike Kristo & Kumppanit Oy

 

Matti Pietilä Ky

Kuljetusliike Matti Pietilä Ky kuljettaa prosessiteollisuuden raaka-aineita (esim. erikoishiekat, kalkki, sokeri, tuhka ja kaikkia jauhe- ja raemaisia aineita). Tietyt raaka-aineet vaativat erityistä puhtautta kuljetuskalustolta ja tämä on huomioitu kuljetusten suunnittelussa erityisesti. Pääasiassa yritys kuljettaa kotimaassa, mutta tarvittaessa heillä on valmiudet myös ulkomaanliikenteeseen. Paikannuspalvelua käytetään kuljetusten etenemisen ja aikataulussa pysymisen seurantaan. Palveluun kertyvää kuljetusten historiatietoa käytetään jälkilaskennan ja laskutuksen tarkistustietona.

Matti Pietilä Ky

 

Suomen Laatuakut Oy

Suomen Laatuakut Oy vastaa VARTA- ja OPTIMA-akkujen myynnistä ja markkinoinnista Suomessa. Yritys on ensimmäinen akkujen maahantuoja jolla on akkujen kierrätysjärjestelmä. Laatuakun kenttätyötekijät käyttävät paikannusjärjestelmää työtehtävien raportointiin. Kiireellisten tapausten ratkaisemiseksi työnjohto näkee paikannuspalvelusta palveluautojen reaaliaikaisen sijainnin.

Suomen Laatuakut Oy

 


 

 

 

 

 

 

 

 

   
Yhteystiedot Tuotteet Myynti Ota yhteyttä Referenssejä Etusivulle Suomeksi In English TAPA TSR Kirjaudu palveluun